Let's create some 
brand magic
great ideas
cool concepts

Let’s create some

brand magic
great ideas
cool concepts

Werkwijze

Gesprek

Allereerst gaan we in gesprek samen, kijkend naar jouw vraagstuk. Ik stel daarbij de juiste vragen om het vraagstuk nog verder te ontleden.

Onderzoek

Met de juiste vragen komen we tot de kern van je vraagstuk. Ik kijk welke oplossing het beste bij je past. Het kan zijn dat er nog een brainstorm voor nodig is.

Realisatie

Ik laat het niet alleen bij een concept maar werk die ook visueel en technisch uit. Elk project heeft een unieke uitdaging, daarom geloof ik in oplossingen op maat.

Groeien

Ik streef naar een langdurige samenwerking. Zo kijk ik na het opleveren nog mee hoe je nog verder kan groeien en jouw klant nog beter kan aanspreken.

Brainstorm

Wanneer je vastloopt in een project, kan een creatieve brainstormsessie helpen. We gaan tijdens een sessie interactief aan de slag, om zo bijvoorbeeld een nieuwe naam te verzinnen of gave marketing ideeën.

Een ijzersterk idee ontstaat namelijk alleen als je het samen creëert.

Branding

Een sterk merk is meer dan alleen een logo of een huisstijl. Bij elk project horen ook andere marketingtools. Denk aan goede foto’s of een sterke online strategie, zodat jij net wat meer in de picture komt te staan. 

Bestaande of een nieuwe ontwikkelde huisstijl, samen zorgen we voor consistentie in jouw branding. 

Website

Een goede website bestaat uit meer dan alleen goede foto’s en sterke teksten. De navigatie, vindbaarheid en de snelheid zijn bijvoorbeeld ook belangrijk. Zo kijk ik altijd vanuit de bezoeker die op de website komt. Welke informatie is belangrijk, welke call-to-action moet er komen en is het overzichtelijk. Je wilt dat de bezoeker op je site zich ’thuis’ voelt en weet hoe die zich kan navigeren.

Een website moet een goed geheel zijn van het totaal concept en daar denk ik maar al te graag in mee. We bouwen een langdurige samenwerking op, want een website staat nooit stil.

Zij gingen je voor

Iris heeft mijn ideeën goed vertaald naar de gevraagde uitstraling, meegedacht over online interactie bij opmaak en verspreiding van een online publicatie en we hebben erg pragmatisch gewerkt om alles in lijn vorm te geven.

Barbara - Levinas Instituut
Iris is een heel vriendelijke en enthousiaste designer, die ons uitstekend verder geholpen heeft. Iris luistert naar onze inbreng en komt zo tot mooie en passende ontwerpen, zonder dat hiervoor ellenlange vergadersessies nodig zijn. Simpel en efficiënt.

Anne - Kip & Wei
Ze heeft zelf heel leuke, goede ideeën én staat ook heel erg open voor de ideeën die wij aanleveren. Iris neemt alle tijd om in het proces tot een goed resultaat te komen. We zijn super blij met het eindresultaat!

Anne - Alpacafarm Vorstenbosch
Previous
Next