Let's create some 
brand magic
great ideas
cool concepts

Let’s create some

brand magic
great ideas
cool concepts

Ik weet als geen ander hoe het is om een eigen bedrijf te beginnen en het te onderhouden. Daarom deel ik graag mijn kennis met andere ondernemers.
Ooit begon ik als grafisch vormgever, maar inmiddels doe ik veel meer dan dat. Want na zoveel jaren weet ik dat het niet alleen gaat om een mooi logo of een werkende website. Het gaat om jouw complete verhaal. Daarom help ik je met het ontwikkelen en uitwerken van een sterk concept. En daarna vertaal ik jouw concept naar al je uitingen, offline en online.

Ik ben gewend om flexibel te werken en respecteer deadlines. Dat creatief ook effectief moet zijn, begrijp ik heel goed. En dankzij mijn team van creatievelingen kan ik je volledig ontzorgen. Da’s fijn, toch?

Brainstorm

Goed brainstormen is niet eenvoudig. Je hebt er een open mind, een veilige omgeving en een flinke dosis creativiteit voor nodig. Maar dan levert zo’n brainstorm ook écht wat op. Losse ideeën vormen samen een doordacht concept dat klopt. En heb je eenmaal een sterk concept, dan volgt de rest vanzelf.

Branding

Briefpapier, logo, website: alles wat klanten zien van jouw bedrijf, moet kloppen. Elke uiting is een logisch gevolg van het concept dat we hebben bedacht. Tijdens het ontwerpproces zie je het concept tot leven komen. Dat is elke keer weer een magisch moment.

Website

Hoe komt het dat sommige websites je direct ‘pakken’? Het zit ’m in kleine dingen. Beeld dat perfect past, teksten die lekker lezen. Overzichtelijke informatie, een heldere navigatie. Inmiddels kennen wij de kneepjes van het vak. We zorgen ervoor dat jouw bezoekers zich thuis voelen op je site.
Ik ben iris

Ik ben Iris, de vrouw achter Digital Analog. Maar ik werk niet alleen. Ik heb een team van creatievelingen om mij heen waarmee ik spar en samenwerk om vraagstukken op te lossen. Samen zetten we de mooiste concepten neer en kunnen we elke klant het beste helpen.

Want om een concept tot een succes maken, heb je vaak goede foto’s nodig, een pakkende tekst, een ijzersterke online campagne en/of een goed functionerende website. Met dit team maak ik de mooiste creaties.

Marielle Seegers
Tekstschrijfster

Thea Grasman
Tekstschrijfster

Karlijn Raijmakers
Marketing strateeg

Tanya van Keulen
Grafische vormgeving

Roos van den Oord
Marketing Communicatie

Ruud Pijnenburg
Fotograaf

Hylke Greidanius
Fotografe

Inge de Munnik
Digital marketing strategie

Naam
Disepline