Skip to content

Kerngezond

Het concept

Een nieuw Zeeuws initiatief waarbij samenwerking in de zorg centraal staat. Voor Kerngezond was het ontwikkelen van een sterke huisstijl en branding van belang. Daarbij hebben we gekeken om het Zeeuws te laten lijken, gezorgd voor frisse heldere kleuren. Dit is allemaal doorgevoerd in een mooie huisstijl die stapsgewijs steeds meer uitgroeit.

Er is ook een functionele website gemaakt waarbij naast de algemene website ook alle kerngezond-centra’s hun eigen website hebben. Zo hou je overzicht voor zowel de bezoekers als voor jezelf.

Wat we hebben gedaan

Creatief concept, Visuele identiteit, Branding, Logo ontwerp, Webdesign
Ik wil dit ook!

We beginnen altijd met een kennismaking. Daarbij kijken we naar je vraagstuk en kijken welke tools het beste zijn om te gebruiken. 

Vraag je kennismaking aan door een korte uitleg van je concept en je vraagstuk.

Zij gingen je voor

Iris heeft mijn ideeën goed vertaald naar de gevraagde uitstraling, meegedacht over online interactie bij opmaak en verspreiding van een online publicatie en we hebben erg pragmatisch gewerkt om alles in lijn vorm te geven.

Barbara - Levinas Instituut
Iris is een heel vriendelijke en enthousiaste designer, die ons uitstekend verder geholpen heeft. Iris luistert naar onze inbreng en komt zo tot mooie en passende ontwerpen, zonder dat hiervoor ellenlange vergadersessies nodig zijn. Simpel en efficiënt.

Anne - Kip & Wei
Ze heeft zelf heel leuke, goede ideeën én staat ook heel erg open voor de ideeën die wij aanleveren. Iris neemt alle tijd om in het proces tot een goed resultaat te komen. We zijn super blij met het eindresultaat!

Anne - Alpacafarm Vorstenbosch
Vorige slide
Volgende slide