Skip to content

BakxWagenaar

Het concept

BakxWagenaar kwam met de opdracht om de gehele website te vernieuwen. Waarbij de structuur volledig anders zou zijn, meer overzicht in het menu en altijd duidelijk waar je bent en hoe je bij welke dienst kan komen. Met een betrokken goede samenwerking hebben we in een langdurig traject de website grondig aangepakt. Waarbij de huisstijl nog meer tot zijn uiting is gekomen.

Daarbij zijn we nog altijd volop bezig om voor de marketing en communicatie binnen BakxWagenaar. Zo zorgen we ervoor dat de huisstijl goed in lijn blijft en kijken we samen mee naar hoe ze op marketing vlak nog beter naar voren kunnen komen.

Wat we hebben gedaan

Branding, Webdesign, Webdevelopment
Ik wil dit ook!

We beginnen altijd met een kennismaking. Daarbij kijken we naar je vraagstuk en kijken welke tools het beste zijn om te gebruiken. 

Vraag je kennismaking aan door een korte uitleg van je concept en je vraagstuk.

Zij gingen je voor

Iris heeft mijn ideeën goed vertaald naar de gevraagde uitstraling, meegedacht over online interactie bij opmaak en verspreiding van een online publicatie en we hebben erg pragmatisch gewerkt om alles in lijn vorm te geven.

Barbara - Levinas Instituut
Iris is een heel vriendelijke en enthousiaste designer, die ons uitstekend verder geholpen heeft. Iris luistert naar onze inbreng en komt zo tot mooie en passende ontwerpen, zonder dat hiervoor ellenlange vergadersessies nodig zijn. Simpel en efficiënt.

Anne - Kip & Wei
Ze heeft zelf heel leuke, goede ideeën én staat ook heel erg open voor de ideeën die wij aanleveren. Iris neemt alle tijd om in het proces tot een goed resultaat te komen. We zijn super blij met het eindresultaat!

Anne - Alpacafarm Vorstenbosch
Vorige slide
Volgende slide