+31 (0)6 40 677 847

Over mij

Dus je hebt een grafisch ontwerper nodig? Gefeliciteerd: je hebt mij gevonden. 

Mijn naam is Iris van Zelderen. Inmiddels werk ik ruim vijf jaar als zelfstandig designer. Wat mij onderscheidt van al die andere creatievelingen? Mijn frisse stijl, mijn snelle aanpak en mijn Yes, we can mentaliteit. Ik leef me in en haal alles uit de kast voor het mooiste resultaat. Zonder poeha overigens: what you see is what you get - ik ben naturel.

Ik ben gewend om flexibel te schakelen en deadlines te respecteren. Dat creatief ook effectief moet zijn, begrijp ik heel goed. Ben ik de grafisch ontwerper die je zoekt? Bel of mail me, ik leer je graag kennen.

Huisstijl

Een huisstijl is het visitekaartje van je bedrijf en laat in één oogopslag zien waar je als bedrijf voor staat – dat laat je dus niet aan het toeval over. Lettertype, kleurgebruik en beeld moeten met zorg gekozen worden. Als alles klopt: ja, dan zijn we samen blij.

Portfolio Huisstijl

Logo ontwerp

Een goed logo is krachtig. Geeft exact weer wie je bent. Spreekt je doelgroep aan. Heeft samenhang en is evenwichtig. Als het goed is gedaan, lijkt het zo vanzelfsprekend. Hoewel elk logo weer anders is, heb ik als grafisch vormgever toch een eigen ‘handtekening’.

Portfolio Logo ontwerp

Website

In deze digitale wereld kan geen bedrijf zonder website. Webdesign is een vak apart, dat niet alleen vraagt om een ontwerpskills aan de voorkant, maar ook om technische kennis aan de achterkant. Ik beschik over beide – dus is een nieuwe website zo gefixt.

Portfolio Website

Hoe ik werk

Of het nu gaat om een nieuw logo, het vormgeven van een huisstijl, het maken van advertenties of het ontwerpen van websites: alles begint met een goed concept. Daarna volgen schetsen op papier en maak ik - waar nodig – een digitale vertaalslag. Ontwerpen is geen hocus pocus achter een beeldscherm, het is een ambachtelijk beroep. Een zoektocht naar de beste vorm voor wat je te vertellen hebt. Om vervolgens die vorm zo mooi mogelijk te maken – daar ligt mijn passie.